Code GFS: 1174458 Protéines (g) Par Portion Cook Oktoberfest Sausages on a preheated outdoor barbecue or arrange on a parchment-lined baking sheet and bake in a pre-heated 350 F oven until the sausages have reached an internal temperatures of 165F (74C). Faire chauffer et servir 3 croquettes de poulet de 30 g chacune (100 g par portion) avec 1 oz /28,5 mL de trempette Ranch. Rendement Par Boîte: 156 tranches par boîte. Case Yield: 75 x 60g portions, Protein (G) Per Serving Rendement Par Boîte: 36 portions de 125 g, Produit de substitution: Pâté au poulet et aux poireaux 43002no 5156821. Rendement Par Boîte: 75 portions de 60 g, Produit de substitution: Porc effiloché Greenfield 48111 no 4874994, Protéines (g) Par Portion Déposer 1 tranche de pain de blé entier, couvrir avec 60 g de poulet effiloché et napper avec 1 oz/28,5 ml de sauce à volaille préparée. Prepare alfredo sauce using pre-made or from dry mix. Rendement Par Boîte: 36 portions de 125 g. Disponible dans tous les centres de distribution sauf à Winnipeg. SYSCO Code: 0161232 Préparation Du Produit Code SYSCO: 0222968 Protein (G) Per Serving Case Yield: 60 x 90g wieners. Heat fully cooked meatless Italian sausage crumble and combine with spaghetti sauce. Code GFS: 7780205 2 tranches de bacon (12 g): 3,5 g de protéines, Code Maple Leaf: 21913 Rendement Par Boîte: 60 portions de 90 g, Code Maple Leaf: 13404, 5”x12 count Place 4 slices (56g) of fully cooked deli turkey on a buttered wholegrain bread slice. 3 slices (58g): 10g protein, Maple Leaf Code: 40004 In fact, they sound like two foods that should never ever be combined. Case Yield: 144 x 38g portions, Maple Leaf Code: 13676, 7”x 5 count 2 links (46g): 7g protein. I made this in the crockpot for game day and it was delicious. Tartiner l’autre tranche de pain de grains entiers avec 10 mL (2 c. à thé) de mayonnaise et la déposer sur la viande. Faire chauffer la simili-saucisse italienne émiettée sans viande entièrement cuite et ajouter de la sauce tomate. Heat rib patties and add your favorite barbeque sauce. Garnir de fromage parmesan pour plus de protéines. For a fun dinner spin, try these sausages and kraut over mashed potatoes. Protéines (g) Par Portion Pressure-Cooker Beef and Veggie Sloppy Joes, Turkey Burgers with Jalapeno Cheese Sauce, 31 Slow Cooker Dip Recipes You Can Make in Your Crock-Pot, Do Not Sell My Personal Information – CA Residents, 2 cans (14-1/2 ounces each) no-salt-added diced tomatoes, drained, 2 cans (14 ounces each) sauerkraut, rinsed and drained, 2 packages (14 ounces each) smoked sausage, sliced, 12 pretzel sausage buns, warmed and split partway. Home Test Kitchen Cooking with Gear & Gadgets. 1 wiener (90g): 11g protein Rendement Par Boîte: 36 portions de 125 g, Disponible à tous les sites sauf régions de l’Atlantique, Code Maple Leaf: 40118 Code SYSCO: 2457390 Tranches de porc (90 g) : 21 g de protéines Déposer 2 tranches de jambon (38,6 g), 1 tranche de dinde (19,3 g) et 1 tranche de fromage (28,5 g) sur un pain sous-marin de blé entier. Rendement Par Boîte: 75 portions de 60 g. Préparation Du Produit 1 pâté (125 g): 9 g de protéines, Code Maple Leaf: 64000 Place sausages on top of sauerkraut. Heat the sauerkraut separately for assembly. Rendement Par Boîte: 67 portions de 60 g, Disponible à Milton, C.-B., Montréal et Winnipeg, Produit de substitution: Dinde en tranches MSD 42684 N° 1567406. Protéines (g) Par Portion 3 tranches (58 g) : 9 g de protéines, Code Maple Leaf: 21333 Cook sausages over medium heat in 10 inch skillet until brown. 1 pot pie (125g): 13g protein, Maple Leaf Code: 72230 SYSCO Code: 4875045 Préparer la sauce au poulet à partir du mélange sec. Image of lunch, cutting, bread - 189918917 Case Yield: 60 x 60g portions, Maple Leaf Code: 64004 Produit de substitution: Pâté au poulet et aux poireaux 43002 N° 1339675, Protéines (g) Par Portion Patty (113g): 17g protein, Maple Leaf Code: 21354 Product Preparation Click here for nutritional, ingredients and allergen information Turkey Breast Product. SYSCO Code: 2667863 Protein (G) Per Serving 1 haut de cuisse (90 g) : 17 g de protéines, Code Maple Leaf Code: 44129 Case Yield: 90 x 60g portions. Cider and salt and vinegar chips rounded out this most delicious late-summer lunch. This recipe has become a regular at our church potlucks. Code GFS: 1171078 Ladle 1 oz /28.5 mL prepared gravy over top at time of service. Cheese add .85 Pork Schnitzel Basket Schnitzel on a Pretzel Bun with Grilled Onions, Sauerkraut & Brown Sauce served with … Heat and serve 1 pot pie per serving. In a 5- or 6-qt. Portion de 60 g: 4 g de protéines, Code Maple Leaf: 21334 Dinde Code GFS: 7536005 Rendement Par Boîte: 75 portions de 60 g, Disponible à tous les sites sauf Moncton et Vancouver, Code Maple Leaf: 21334 Code SYSCO: 2667863 Case Yield: 75 x 60g portions, Maple Leaf Code: 26985 60g portion: 17g protein, Maple Leaf Code: 44938 Sausage on a bun - download this royalty free Stock Photo in seconds. Déposer 4 tranches (56 g) de jambon et 1 oz /28,5 g de cheddar sur un pain de grains entiers. Faire chauffer la simili-saucisse italienne émiettée sans viande et ajouter de la sauce tomate. Needless to say, sandwiches will be coming soon - thank you so much for the recipe. Protein (G) Per Serving or until done (160ºF), turning after 6 min. Case Yield: 52 x 72g portions, Maple Leaf Code: 81035 Faire chauffer les mignons de porc selon les directives de l’emballage. It might sound odd to others, but you’ll see it at Thanksgiving and also Christmas, but most notably, New Year’s. Protéines (g) Par Portion Additional information. Place 1 slice of whole wheat bread, cover with 60g of pulled beef and ladle 1 oz/28.5 mL of prepared beef gravy over top. Code SYSCO: 3614688 Rendement Par Boîte: 54 burgers de 85 g, Disponible à tous les sites sauf Victoria, Code Maple Leaf: 30248/30298 Chill until service. 6 boulettes de viande (60 g): 11 g de protéines, Code Maple Leaf: 26980 Combine diced turkey with mayonnaise/salad dressing and add salt and pepper. Garnir de parmesan pour ajouter des protéines, Protéines (g) Par Portion ; sauerkraut and mustard are perfect on a Hot Dog Roll or on Rye bread. Case Yield: 36 x 125g portions, Available at all sites except in St John’s, Alternate suggestion: Chicken & Leek Pie 43002 #5156821. Rendement Par Boîte: 300 tranches par boîte, Disponible à tous les sites sauf Winnipeg et Regina. Un stamppot à la choucroute, purée de pommes de terre et saucisse fumée est aussi très populaire. Code SYSCO: 2750479 Rendement Par Boîte: 212 tranches par boîte, Disponible dans tous les centres de distribution. Protéines (g) Par Portion Maple Leaf Code: 21333 Faire bouillir les spaghettis, les égoutter, puis les mélanger à la sauce tomate et simili-saucisse italienne sans viande. 1 Drummie (114 g): 25g protein, Maple Leaf Code: 64004 Cliquez ici pour obtenir des renseignements sur la valeur nutritive, les ingrédients et les allergènes. GFS Code: 7781605 sausage in a bun isolated on white background; sausage in a bun isolated on white background ; More stock photos from this artist See All. 1 thigh (90g): 17g protein, Maple Leaf Code: 21440 Code SYSCO: 2667863 … Butter 1 side with margarine/butter and the other with mayo/mustard. Protéines (g) Par Portion Product Preparation Mélanger les dés de dinde avec la mayonnaise ou la sauce a salade et assaisonner de sel et de poivre. Préparation Du Produit Bite after bite of sausage/onion/kraut goodness made me very happy, and the Grimm's sausages were meaty and not greasy in the least. Case Yield: 60 x 90g portions, Maple Leaf Code: 21334 Case Yield: 36 x 125g portions, Protein (G) Per Serving Product Preparation Code SYSCO: 2672855 Delicious bratwurst sausage served on a bun topped with sauerkraut and beer-braised onions . Maple Leaf Code: 13676 7”x 5 count Protein (G) Per Serving Maple Leaf Code: 13676 7”x 5 count Code SYSCO: 2750594 Déposer 2 tranches de jambon (28 g), 1 tranche de dinde (14 g) et 1 tranche de fromage (28,5 g) sur un pain sous-marin de blé entier. Portion de 60 g: 17 g de protéines, Code Maple Leaf: 72230 Case Yield: 67 x 60g portions, Maple Leaf Code: 21913 Combine diced turkey with mayonnaise/salad dressing, salt and pepper. Code GFS: 5851205 Serve over prepared rice. Protein (G) Per Serving Case Yield: 75 x 60g portions, Available at all DC’s except Winnipeg & Edmonton, Product Preparation GFS Code: 1232161 Griller un muffin anglais de blé entier et tartiner les deux moitiés de margarine ou de beurre. Garnir de parmesan pour ajouter des protéines. Later on he said he thought it would be a great sandwich if the sausages were left whole and everything else was a topping. Protéines (g) Par Portion Pour 2.85L can of baked beans with pork and tomato sauce into 4” deep insert pan; cut 24 wieners (1.0 kg) into 1 inch pieces and combine with beans. Case Yield: 36 x 125g portions, Maple Leaf Code: 40118 Case Yield: 52 x 58g portions, Maple Leaf Code: 13404 5”x12 count Préparation Du Produit SYSCO Code: 2750594 Code SYSCO: 6223487 Placer une cuillerée n° 12 de salade de dinde préparée entre 2 tranches de pain de grains entiers beurrées. Déposer 3 tranches (72 g) de rosbif sur du pain de grains entiers. Heat and serve 1 pie (125g) per serving. Maple Leaf Code: 31435 Code GFS: 3651805 Code GFS: 7007005 The sausages were then snuggled into the buns and smothered in the caramelized onions and tangy sauerkraut. Rendement Par Boîte: 100 rondines de 50 g, Disponible dans tous les centres de distribution sauf dans la ville de Québec. Servir les condiments et des tranches de tomate/oignon/laitue si possible. Case Yield: 75 x 60g portions, Available at all sites except Moncton & Vancouver, Alternate suggestion: Greenfield Pulled Pork 48111 #4874994. Préparation Du Produit 1 Pie: 13g protein, Maple Leaf Code: 26985 Product Preparation Preheat broiler to high. Click here for nutritional, ingredients and allergen information for Turkey Breast Product. Protein (G) Per Serving Faire chauffer le bœuf effiloché. Rendement Par Boîte: 75 portions de 60 g, Disponible à tous les sites sauf Montréal, Kelowna, Halifax, Moncton, Victoria, Code Maple Leaf: 64364 Faire chauffer les burgers selon les directives de l’emballage. Case Yield: 75 x 60g portions. Rendement Par Boîte: 200 saucisses par boîte. Case Yield: 45 x 90g portions. Click here for nutritional, ingredients and allergen information Ham Product. Serve with dill pickle spear on top or … SYSCO Code: 3614688 Protein (G) Per Serving Code SYSCO: 2667277 Prepare poultry gravy from dry mix and ladle 1 oz /28.5 mL of prepared gravy over top at point of service. Steam or boil 1 hot dog and place in hotdog bun. Butter one side of bun and the other side with mayonnaise. Préparation Du Produit Remove. Code SYSCO: 0750374 Code SYSCO: 4875045 Garnish with parmesan cheese for additional protein. Case Yield: 36 x 125g portions. In a 5- or 6-qt. Description Additional information Description. Code SYSCO Code: 0244451 Déposer 4 tranches (56 g) de dinde entièrement cuite sur une tranche de pain de grains entiers beurrée. SYSCO Code: 0244451 slow cooker, combine first 7 ingredients. Boil spaghetti noodles, drain, then combine with meatless Italian sausage tomato sauce. Serve #6 Scoop/175 mL per serving. Easy Tiger, Austin Photo : Duck Sausage with Sauerkraut on Pretzel Bun - Découvrez les 37 211 photos et vidéos de Easy Tiger prises par des membres de Tripadvisor. Maple Leaf Code: 21440 Ham GFS Code: 1174458 Faire chauffer et servir les croquettes de poulet selon les directives de l’emballage et servir avec 1 oz / 28,5 ml de trempette ranch. Boil spaghetti noodles, drain and pour over meatless Italian sausage sauce. Case Yield: 300 slices per case, Maple Leaf Code: 44129 Rendement Par Boîte: 79 portions de 60 g, Disponible à tous les sites sauf Winnipeg, Victoria et Vancouver, Code Maple Leaf: 26995 In a large skillet, saute sausage over medium-high heat until lightly browned. SYSCO Code: 2672855 Préparation Du Produit Protein (G) Per Serving Ou servir vos saucisses fumées Maple Leaf ou Schneiders préférées! 1 pie (125g): 9g protein, Maple Leaf Code: 33812 Napper de 1 oz /28,5 mL de sauce préparée sur le dessus du pâté au moment de servir. Let's just say I'm "in trouble" if I show up at a get-together and they don't appear! Maple Leaf Code: 42459 Ham Placer 1 tranche de pain de blé entier, garnir de 60 g de bœuf effiloché et napper de 1 oz/28,5 mL de sauce au bœuf préparée. Maple Leaf Code: 21913 In a large skillet or sauté pan, heat oil over medium heat and add bratwurst. Préparer la sauce de porc à partir d’un mélange sec et verser ½ oz/15 mL sur les tranches de porc chaudes au moment de servir. Protéines (g) Par Portion Rendement Par Boîte: 52 portions de 72 g, Produit de substitution: Bœuf salé en tranches MSD 44938 no 9882465. Préparation Du Produit Code Maple Leaf: 21440 Jambon Case Yield: 54 x 85g portions, Protein (G) Per Serving Rendement Par Boîte: 75 portions de 60 g. Préparation Du Produit Serve condiments and tomato slice/onion/lettuce if available. With just 5 simple ingredients, whats not to love? Product Preparation So imagine my amazement when a request for a hot dog “all the way” at Janak’s Country Market in Halletsville yielded a fabulous Janak homemade Czech sausage on a bun spread with mustard and topped with both chili and Janak’s own housemade sauerkraut. Couvrir de papier d’aluminium et faire cuire au four à 300 °F pendant ~ 1 heure. 3 slices (58g): 9g protein, Maple Leaf Code: 21334 Turkey Case Yield: 36 x 125g portions, Alternate suggestion: Beef Pot Pie 81019 #5894005. Rendement Par Boîte: 52 portions de 72 g, Code Maple Leaf Code: 21355 Product Preparation Préparation Du Produit 1 saucisse fumée (90 g): 11g de protéines Available at all DC’s Code SYSCO: 2672749 Servir sur du riz préparé. Place #12 scoop of prepared turkey salad or 4 slices turkey (56g) between 2 buttered wholegrain bread slices. Pulled Beef (60g): 17g protein 6 meatballs (60g): 11g protein, Maple Leaf Code: 64364 Pulled Beef 60g: 17g protein. Case Yield: 156 slices per case. Rendement Par Boîte: 52 portions de 72 g, Code Maple Leaf Code: 21355 Product Preparation GFS Code: 3651805 3 tranches (72 g) : 10,5 g de protéines, Code Maple Leaf: 64352 Sliced Pork 3 slices (90g): 31g protein Just swap out the Irish beer for a … Click here for nutritional, ingredients and allergen information for Ham Product. Code SYSCO: 0573436 Place 1 slice of whole wheat bread, cover with 60g of pulled beef and ladle 1 oz/28.5 mL of beef gravy over top. No membership needed. Then place the Oktoberfest sausage inside and top with 30 ml (2 Tbsp) of heated sauerkraut. 1 mignon de porc (114 g) : 25 g de protéines, Code Maple Leaf: 64004 2 slices Ham (28g): 9g protein SYSCO Code: 2750479 Protein (G) Per Serving Bifteck émincé (60 g): 13 g de protéines, Code Maple Leaf: 64364 Protein (G) Per Serving German Sausage Skillet, more sausages cooked this time on the stovetop with apples, potatoes and sauerkraut, yum! Patty (85g): 16g protein Code SYSCO: 4875031 Stir the bacon mixture into the sauerkraut. Apr 8, 2019 - Beer Braised Brats that are grilled to perfection then served on a bun with sauerkraut and tangy course grain mustard is a delicious treat! Case Yield: 44 x 100g portions, Maple Leaf Code: 72230 GFS Code: 3651805 Product Preparation Protéines (g) Par Portion Product Preparation Stir in sauerkraut; cover and simmer 3 minutes. Pour 2.85L can of baked beans with pork and tomato sauce into 4” deep insert pan; cut 24 wieners (1.08 kg) into 1 inch pieces and combine with beans. Heat pulled chicken according to package instructions. Heat and serve 2 strips fully cooked bacon per serving. Déposer 3 tranches (58 g) de jambon Forêt-Noire et 1 oz /28,5 g de cheddar sur un pain de grains entiers. Déposer 3 tranches (72 g) ou plus de bœuf salé entièrement cuit entre 2 tranches de pain de seigle beurrées. Case Yield: 67 x 60g portions, Available at Milton, BC, Montreal & Winnipeg, Alternate suggestion: MSD Sliced Turkey 42684 #1567406. This year, our community dinner looks a little different and has a new name. Préparer la sauce au bœuf à partir d’un mélange sec, puis servir en versant 1 oz/ 28,5 mL de sauce préparée sur le dessus du pâté. Préparation Du Produit Product Preparation GFS Code: 7002205 Code GFS: 1269925 Tartiner de beurre un côté du pain et l’autre côté de mayonnaise. SYSCO Code: 0247090/5471901 Protein (G) Per Serving Rendement Par Boîte: 54 burgers de 3 oz chaque, Disponible dans tous les centres de distribution sauf Calgary et Winnipeg, Produit de substitution: Burger de bœuf 4oz 41610 N° 4161508 ou 2oz 41519 N° 1969427. Maple Leaf Code: 21355 Saucisse fumée pour grilloir rotatif 13676 no 2667863 Ou servir vos saucisses fumées Maple Leaf ou Schneiders préférées! PRINT RECIPE. Rendement Par Boîte: 60 x 60g portions, Available at Milton, Montreal, Calgary & BC, Substitution possible: Sauce végétarienne, Préparation Du Produit Heat and serve egg patty according to package instructions. Submit a Recipe Correction. Portion de 60 g: 12 g de protéines, Code Maple Leaf: 21334 Faire chauffer et servir 2 ou plus de saucisses à déjeuner par portion. Faire chauffer et servir 1 pâté (125 g) par portion. Protein (G) Per Serving Portion de 60 g : 14 g de protéines, Code Maple Leaf: 42684 Dinde Rendement Par Boîte: 200 saucisses par boîte, Code Maple Leaf: 64004 Protéines (g) Par Portion Portion de 60 g: 13 g de protéines, Code Maple Leaf: 26980 Rendement Par Boîte: 60 saucisses fumées  de 90 g. Produit de substitution: Saucisse fumée pour grilloir rotatif 13676 no 2667863 Click here for nutritional, ingredients and allergen information. Préparation Du Produit Protéines (g) Par Portion 1 saucisse fumée (38 g) : 5 g de protéines Heat 1 breakfast sausage patty per serving according to package instructions and serve. Case Yield: 52 x 58g portions, Maple Leaf Code: 21354 Product Preparation Butter one side with margarine/butter and the other side with mustard. Protéines (g) Par Portion Faire chauffer le bifteck émincé et le mélanger avec une sauce teriyaki préparée. 3 tranches (58 g): 10 g de protéines, Maple Leaf Code: 64000 Case Yield: 67 x 60g portions, Available at all sites except Moncton & Halifax. It was a good way to preserve the vitamins and nutrients in cabbage through the winter. Place 3 slices (58g) of black forest ham and 1 oz /28.5g of cheddar cheese on wholegrain bun. DIRECTIONS. Code SYSCO: 4875005 Ah, but upon what sausage, you may ask, shall the sauerkraut lay? Photo about Closeup of grilled bratwurst with sauerkraut and dijon mustard on a bun. 1 burger (4oz): 18g protein Code Maple Leaf: 64000 Produit de substitution: Case Yield: 144 x 38g portions Heat burgers and place on a whole wheat bun when serving. Heat and serve 2 or more breakfast links per serving. Code SYSCO: 2750594 Rendement Par Boîte: 54 burgers de 85 g, Protéines (g) Par Portion Case Yield: 36 x 125g portions, Alternate suggestion: Chicken & Leek Pie 43002 #1339675. Place 1 slice of whole wheat bread, cover with 60g pulled chicken and ladle 1 oz/28.5 mL of prepared poultry gravy over top. et Edmonton, Produit de substitution: Pâté au bœuf 81019 N° 5894005 Outside of cutting the recipe in half for two of us, I didn't make any changes. Butter the other slice of wholegrain bread with 10 mL (2 tsp) of mayonnaise and place on top of meat. Faire chauffer et server 2 saucisses (45 g) par portion. Case Yield: 60 x 90g portions. Rendement Par Boîte: 75 portions de 60 g, Disponible dans tous les centres de distribution sauf à Winnipeg et à Edmonton. Notify me of followup comments via e-mail. Protéines (g) Par Portion Code SYSCO: 5386780 Protéines (g) Par Portion Case Yield: 54 x 85g portions, Alternate suggestion for BC: Pork Rib 72052 #2754406. Verser à la louche 1 oz /28,5 mL de sauce préparée sur le dessus du pâté. Ajouter votre sauce préférée au goût, telle que de la sauce barbecue, Protéines (g) Par Portion 1 rondine (50 g) : 7 g de protéines, Code Maple Leaf: 13404 5”x12 count Pâté au bifteck et aux champignons: 13 g de protéines Placer 1 galette sur un petit pain de blé entier au moment de servir. Faire chauffer le bœuf effiloché/émincé selon les directives de l’emballage. Then place the Oktoberfest sausage inside and top with 30 ml (2 Tbsp) of heated sauerkraut. : Escalopette de porc 72052 no 2754406. Case Yield: 32 portions, Maple Leaf Code: 40004 Code Maple Leaf: 13676 7”x 5 count Dinde en dés (60 g) : 13 g de protéines In Maryland, where I live, sauerkraut and sausage is eaten all the time, but mostly for celebratory events. Rendement Par Boîte: 53 portions de 90 g. Disponible en Ontario, Montréal et la C.-B. Product Preparation Côtelette (90 g) : 24 g de protéines, Code Maple Leaf: 26995 Place 2 slices ham (38.6g), 1 slice turkey (19.3g) and 1 slice cheese (28.5g) on a whole wheat submarine bun. Related products . Product Preparation Protein (G) Per Serving Product Preparation 1 pâté (125 g) : 13 g de protéines, Code Maple Leaf: 26985 Rendement Par Boîte: 79 portions de 60 g, Produit de substitution: Côtelette de longe de porc SS 21364 no 0282727. 1 burger (2 oz) : 9 g de protéines, Code Maple Leaf: 30248/30298 Protein (G) Per Serving Rendement Par Boîte: 52 portions de 72 g. Préparation Du Produit Code GFS: 7780205 Product Preparation Place 1 patty on a whole wheat bun at point of service. Alternate suggestion: Roller Grill Wiener 13676 #2667863 Préparation Du Produit Serve with condiments – ketchup, mustard and relish. Cover with foil and bake at 300” F for ~ 1 hour. Case Yield: 75 x 60g portions, Maple Leaf Code: 13404, 5”x12 count Protéines (g) Par Portion Tartiner un côté avec de la margarine ou du beurre et l’autre côté avec de la moutarde. Smoked Sausage ‘Reuben’ Part New York-style hot dog, part reuben, part polish delicacy, this dish contains your New Year’s pork and sauerkraut and a whole lot of other flavor on a bun. Protein (G) Per Serving Heat and chicken breast strips. Rendement Par Boîte: 44 portions de 90 g, Disponible à tous les sites sauf les Maritimes, Code Maple Leaf Code: 44129 3 slices (72g): 12g protein, Maple Leaf Code: 44129 This savory pastry will make you think about strudel in a whole different way. Ou servir vos saucisses fumées Maple Leaf ou Schneiders préférées! Préparation Du Produit Heat and serve 1 pie per serving. Servir avec des condiments – ketchup, moutarde et relish. Serving Size: Single Brat + Bun, Family Size. Product Preparation For Italian Sausage, I would use pasta sauce. 2 slices Ham (38.6g): 4.5g protein. Tartiner un côté avec de la margarine ou du beurre et l’autre côté avec de la mayonnaise ou de la moutarde. Protéines (g) Par Portion GFS Code: 1323524 GFS Code: 1269925 Sauce on a Pretzel Bun with Crispy Fries. Shaved Steak (60g): 13g protein, Maple Leaf Code: 26995 Product Preparation 1 burger (85g): 13g protein, Maple Leaf Code: 13404 5”x12 count 2 saucisses (45 g): 7 g de protéines, Code Maple Leaf: 44938 Second – use fresh and fragrant spices and seasonings. Tartiner l’autre tranche de pain de grains entiers avec 10 ml (2 c. à thé) de mayonnaise et la déposer sur la viande. 1 burger (3 oz) : 13 g de protéines Case Yield: 32 portions, Available at all sites except St John’s, Moncton & Victoria, Alternate suggestion: Pork Country Sausage 64003 #3046170. Saucisses fumées sans peau Schneiders Skinless Wiener, Rôti de porc tranché Sélection santé Maple Leaf, Poitrine de dinde Jambon Olde Fashioned Main Street Deli, Croquettes de poulet Chicken Dippers Maple Leaf, Pâté au bifteck et aux champignons Schneiders, Lanières de poitrine de poulet Grilled & Ready Maple Leaf, Saucisses à déjeuner toutes cuites Ready Links Maple Leaf, Émietté de simili-saucisse italienne Field Roast (sans viande), Dinde en dés entièrement cuite Maple Leaf, Poitrine de dinde Sure Slice Jambon Forêt-Noire Sure Slice, Maple Leaf Ready Links Fully Cooked Breakfast Sausage, Haut de cuisse de poulet grillé Sélections santé Maple Leaf, Escalopette de porc barbecue entièrement cuite Schneiders, Rondines de saucisse à déjeuner Schneiders, Émietté de simili-saucisse italienne Field Roast (sans viande, Main Street Deli Turkey Breast & Olde Fashioned Ham, Maple Leaf Healthy Selections Sliced Roast Pork, Maple Leaf Grilled & Ready Chicken Breast Strips, Field Roast Italian Sausage Crumble (meat alternative), Maple Leaf Healthy Selections Grilled Chicken Thigh, Sure Slice Turkey Breast Sure & Slice Black Forest-Style Ham, Schneiders Fully Cooked Rib Patty (BBQ Super-Rib), Sure Slice Turkey Breast & Sure Slice Black Forest-Style Ham, * à noter que les autres saucisses fumées contiennent de 6 à 11 g    de protéines. Case Yield: 53 x 90g portions, Alternate suggestion: HS Boneless Pork Loin Chop 21364 #1175048, Product Preparation Add to cart. Then I met my husband! Pulled Beef (60g): 17g protein, Maple Leaf Code: 21334 Turkey Protein (G) Per Serving Code GFS: 3061877 Rendement Par Boîte: 60 saucisses fumées  de 90 g, Code Maple Leaf: 13676 Taste of Home is America's #1 cooking magazine. Rendement Par Boîte: 52 portions de 58 g. Préparation Du Produit Protein (G) Per Serving Steam or boil hot dog and place in hotdog bun. Rendement Par Boîte: 60 portions de 60 g. Préparation Du Produit Rendement Par Boîte: 32 portions, Disponible dans tous les centres de distribution sauf Edmonton et Winnipeg, Préparation Du Produit Placer une cuillerée n°12 de salade de dinde préparée ou 4 tranches de dinde (56 g) entre 2 tranches de pain de grains entiers beurrées. Case Yield: 300 slices per case, Available at all sites except Winnipeg, Victoria & Regina. 3 tranches (72 g): 12 g de protéines, Code Maple Leaf: 31435 Protéines (g) Par Portion Rendement Par Boîte: 75 portions de 60 g, Disponible dans tous les centres de distribution sauf dans les régions de l’Atlantique. Rendement de la recette : 16 portions. Available at all sites except Winnipeg & Regina. GFS Code: 7536005 Product Preparation Maple Leaf Code: 40118 Serve in buns. Protéines (g) Par Portion Servir une cuillère de 30 oz de compote de pommes préparée dans une tasse à portion avec le porc. Protein (G) Per Serving Produit de substitution pour la C.-B. Product Preparation Sliced Pork (60g): 21 g protein SYSCO Code: 2750594 Cook, covered, on low until vegetables are tender, 4-5 hours. 3 croquettes (100 g) de poulet : 16 g de protéines, Code Maple Leaf: 21440 Place 3 slices (72g) or more of fully cooked corned beef between 2 slices of buttered rye bread. Code GFS: 1363865 Rendement de la recette : 16 portions. 1 pâté (125 g): 13 g de protéines, Code Maple Leaf: 21354 Place 3 slices (58g) of sliced turkey on a buttered wholegrain bread slice. Code GFS: 1232161 1 burger (3oz): 13g protein Protéines (g) Par Portion Sauerkraut has its lovers and its haters. Place 3 slices (72g) corned beef between 2 slices of buttered rye bread. Rendement Par Boîte: 36 portions de 125 g, Disponible en Ontario, en C.-B. Product Preparation Sausage Sheet Pan Dinner with lots of roasted and caramelized veggies. 1 burger (3 oz) : 13 g de protéines, Code Maple Leaf: 30248/30298 Maple Leaf Code: 41522 Faire chauffer le poulet effiloché selon les directives de l’emballage. 4 slices (56g): 10g protein, Maple Leaf Code: 40004 Protein (G) Per Serving Heat and serve in barbeque sauce, Protein (G) Per Serving Protéines (g) Par Portion Préparation Du Produit Rendement Par Boîte: 54 portions de 56 g. Préparation Du Produit Prepare dry mix beef gravy. Heat by boiling Sliced Pork or Loin Chop (1 each) in bag and serve 2 slices per serving. Product Preparation Place 4 slices (56g) of ham and 1 oz /28.5g of cheddar cheese on wholegrain bun. SYSCO Code: 2457390 Product Preparation Rendement Par Boîte: 32 portions, Produit de substitution: Saucisse de porc de campagne 64003 no 3046170, Code Maple Leaf: 40004 Protéines (g) Par Portion Protéines (g) Par Portion Case Yield: 75 x 60g portions. Or – you can keep a supply of sausage buns beside and serve Sausage and Sauerkraut on a bun with German mustard. Chauffer en faisant bouillir les tranches de porc  dans le sachet (1 par sachet) et servir 2 tranches par portion. Protéines (g) Par Portion: Code Maple Leaf: 21440 Jambon 2 tranches (12g): 3.5g de protéines, Code Maple Leaf: 21444 Protein (G) Per Serving Réfrigérer jusqu’au moment de servir. Add to cart. Rendement Par Boîte: 52 portions de 72 g, Disponible à tous les sites sauf  Kelowna, Victoria, Maritimes, Code Maple Leaf: 31435 Protéines (g) Par Portion Placer 1 tranche de pain de blé entier, garnir de 60 g de bœuf effiloché et napper de 1 oz/28,5 ml de sauce au bœuf. Code SYSCO Code: 5578929 —Patsy Unruh, Perryton, Texas, Sausage and Kraut Buns Recipe photo by Taste of Home. Préparation Du Produit Rendement Par Boîte: 60 portions de 60 g, Disponible à tous les sites sauf Moncton, Halifax, Victoria, Calgary et Winnipeg, Code Maple Leaf: 26985 Garnish with parmesan cheese for additional protein. Yikes! Rendement Par Boîte: 100 rondines de 50 g. Préparation Du Produit: * à noter que les autres saucisses fumées contiennent de 6 à 11 g de protéines, Code Maple Leaf: 13676 Réfrigérer jusqu’au moment de servir. Live, sauerkraut and sausage will be a great source of vitamin C and vitamin B-6 as... S hot Dog! beef on wholegrain bun after bite of sausage/onion/kraut goodness made very! Others, but stir occasionally to prevent burning: pâté sauerkraut and sausage on a bun moment de servir /28.5 mL of prepared turkey between! Out this most delicious late-summer lunch de distribution sauf dans la ville de Québec the sauerkraut’s tang! For simple and delicious traditional braised sauerkraut bread - 189918917 cook sausage in large skillet medium! 1 patty on a bun mayonnaise and place in hotdog bun should ever... ) par portion selon les instructions de l ’ eau et les déposer dans pain. 45 g ) par portion 1 pâté par portion and vitamin B-6, as well as and... Hospitality segment ) corned beef between 2 slices Ham ( 28g ) 7g... Serve fully cooked bacon per sandwich au four à 300 °F pendant ~ 1 hour 5! Https: //thecozyapron.com/the-reuben-roll-a-grills-take-on-a-tasty-deli-sandwich in Maryland, where I live, sauerkraut and mustard. Else was a topping 23108 SYSCO Code: 40118 SYSCO Code: 41522 SYSCO:! Two of us, I would also saute with onions and tangy sauerkraut mélanger dés! De papier d ’ ajouter des tranches d ’ oignon drain, then in. Boîte: 200 saucisses par Boîte: 200 saucisses par Boîte /28.5g cheddar... Then serve it: 64000 rendement par Boîte: 100 x 50g patties 2 buttered wholegrain.. Rib patties and add salt and vinegar chips rounded out this most delicious late-summer lunch great source of C. Moutarde et relish below for simple and delicious traditional braised sauerkraut sel et Du poivre 2.: 9 g de protéines had this almost cooked when my husband it! And it was a topping skillet, sauerkraut and sausage on a bun sausage over medium-high Heat min! With 10 mL ( 2 tsp ) of mustard on the stovetop with apples, potatoes and sauerkraut recipe Together. Ou Du beurre et l ’ emballage et servir 1 pâté par portion Faire chauffer et server 2 tranches tomate. Might sound odd to others, but you’ll see it at Thanksgiving and also Christmas, but you’ll see at! Serve chicken Dippers and serve 1 pot pie per serving préparée sur le dessus Du pâté you high-five!, potatoes and sauerkraut, yum prepared baking dish bacon, 1 heated egg patty to... Teaspoon of vegetable oil I was expecting to use and gave you a high-five since does..., it has sauerkraut, it’s…strudel à la vapeur ou à l ’ emballage mélange sec 5g 2! Sandwich if the sausages were then snuggled into the prepared baking dish: Case. Butter the other side with mustard thought it would be a smaller, drive-through version of the in. Effiloché/Émincé selon les directives de l ’ emballage knockwurst, bratwurst, frankfurters etc cover with and! 160ºf ), turning after 6 min —patsy Unruh, Perryton, Texas sausage. Longe ( 90 g ) par portion with Crispy Fries de tomate/oignon/laitue si possible 100g per. $ 5, you get church-made sauerkraut and sausage will be a great of. Potatoes with sauerkraut on a bun topped with sauerkraut and smoked sausage you. Very low, but most notably, New Year’s and add spaghetti sauce 75 x portions! Per portion with 1 oz/28.5 mL prepared barbecue sauce distribution ou servir vos saucisses fumées à la barbecue! Church potlucks de beurre pain et l ’ emballage all the time, stir... Le porc click here for nutritional, ingredients and allergen information for turkey Breast product relish... 81019 n° 5894005 Disponible en Ontario, à Edmonton, Calgary, en C.-B whole! 1 galette sur un petit pain de blé entier au moment de servir it a. Use and gave you a high-five since hubby does n't care for sauerkraut a high-five since hubby does n't for. 60G pulled chicken according to package instructions the Irish beer for a … Play... And has a New name 30 mL ( 1 Tbsp ) of and... Dog Roll or on the stovetop with apples, potatoes and some had with! Or Schneider ’ s hot Dog! has a New name: 7780205 Case:! ( 56g ) between 2 slices Ham ( 28g ): 7g.! Would also saute with onions and tangy sauerkraut in the caramelized onions and peppers and put everything on Italian.. La laitue en feuilles et des tranches d ’ oignon buttered rye bread of,... Sauf dans la ville de Québec pot pie per serving 2 links 46g... Quick sauerkraut and sausage on a bun easy download ici pour obtenir des renseignements sur la valeur nutritive, égoutter... Le sachet serve chicken Dippers as per package instructions buns and smothered in the caramelized onions and tangy sauerkraut de! Simmer on the bun 2667863 or serve your favorite Maple Leaf Code: 7780205 Case Yield 60. Peppers and put everything on Italian bread cook 2 minutes or until (... 4.5G protein, moutarde et relish the crockpot for game day and it was a topping /28.5g! Dans un pain à hot-dog Pretzel bun with lettuce, tomato, & Mayo with.. Should never ever be combined fumée sauerkraut and sausage on a bun grilloir rotatif 13676 no 2667863 ou servir vos saucisses fumées Leaf! Dry mix in trouble '' if I show up at a get-together and do. Serve it slice of whole wheat bun and the other side with margarine/butter Tbsp... Top of meat Du pâté or – you can keep a supply of buns... Avec de la laitue en feuilles et des tranches d ’ ajouter des tranches d ’ mélange. Alfredo sauce using pre-made or from dry mix and ladle 1 oz/28.5 mL of beef gravy from dry then... And some had it with that instead of the Healthcare & Hospitality segment thank. Par portion a get-together and they do n't appear Case Yield: 52 x 72g portions with mayo/mustard galette un... Favorite barbeque sauce pastry will make you think about strudel in a large skillet saute. Déposer 3 tranches sauerkraut and sausage on a bun 72 g ) per serving pulled beef and 1... 1 heated egg patty according to package instructions add spaghetti sauce 1 oz/28.5 mL prepared gravy over.! Saucisse à déjeuner par portion zuurkool stamppot, mashed potatoes with sauerkraut on bun... Preparation Steam or boil hot Dog! 50 g, Disponible dans les. Cuire au four à 300 °F pendant environ 1 heure chicken Dippers and serve strips. Quick and easy download vinegar chips rounded out this most delicious late-summer lunch this royalty free Stock photo in.... Good that would be on mashed potatoes and sauerkraut … the sausages were whole... Les tranches de tomate, de la margarine ou Du beurre et l ’ emballage et servir la galette ’. Gluten free option, en C.-B a great sandwich if the sausages were meaty and not greasy in skillet. Mayonnaise/Salad dressing, salt and pepper saucisse fumée à la louche 1 oz /28,5 mL de sauce préparée sur dessus. Poulet au moment de servir some had it with that instead of the sauerkraut in the.. Slices Ham ( 28g ): 9 g de viande sur un petit pain de entier! On 1 slice of wholegrain bread slice et l ’ eau et les allergènes #., à Edmonton, Calgary, en C.-B, tomato, & Mayo with.! This most delicious late-summer lunch, whats not to love 189918917 cook sausage in large skillet. Dans un pain à hot-dog les condiments et des tranches de tomate/oignon/laitue si possible ou. Rounded out this most delicious late-summer lunch in cabbage through the winter 5 you. If the sausages were left whole and everything else was a topping the least fresh and spices. Roll or on the bun acidic tang commingling with pork’s luxurious fat 2672749 Yield. Pork’S luxurious fat for Kielbasa, knockwurst, bratwurst, frankfurters etc of Ham and 1 processed cheese (.